Pardoseli trafic

Despre noi

Obiectul principal de activitate-l reprezinta producerea pungilor pentru cadouri, personalizate sau de serie. Activitatea implica atat folosirea de utilaje specifice, cat si prelucrarea manuala a hartiei la un inalt nivel de calitate.
Dispunem de un Departament de Creatie si Prepress (DTP) si un Departament de Productie avand in componenta sa angajati specializati in legatorie si in manufacturarea pungilor din hartie prin manevrarea diferitelor utilaje de finisare de care dispune unitatea (ghilotina, stanta, masini de faltuit si gaurit, masini de plastifiat si aplicare folio). Toate acestea ofera garantia unor produse de calitate si o evaluare corecta a preturilor.
Materiile prime si materialele utilizate sunt de cea mai buna calitate, astfel incat produsele rezultate sa poata satisface exigenta oricarui client.
Dintre produsele pe care le producem si le comercializam, amintim:
- pungi din hartie pentru cadouri de serie: hartie lux, hartie kraft
- pungi din hartie personalizate
- pungi din hartie personalizate pentru evenimente
- cutii si ambalaje personalizate
Oferim si servicii de plastifiere si aplicare folio.
Pe langa produsele realizare in Departamentul Productie, comercializam si:
- hartie tissue
- produse cu utilizare limitata fabricate in Italia dintr-un material asemanator celui textil, cu avantaje multiple. Astfel, produsele au o capacitate mare de absorbtie, sunt igienice si catifelate. Varietatea de culori calde si pastelate le confera eleganta. Aspectul finaciar nu este de neglijat. Sunt potrivite atat pentru acasa la utilizarea de zi cu zi, la evenimente speciale (aniversari, nunti, botezuri, etc.) cat si in regim HoReCa (bistro-uri, restaurante, etc.).

   
 

Profil firma

Nume firma:

Cod fiscal:

Tip afacere:

Persoana de contact:

Adresa:

Telefon:

Website:

Angels Distributions SRL

RO 24595267

Producator

Alexandru Vladulescu

Blvd. Basarabia 256, Bucuresti

0752665506

http://www.angels-d.ro